3

Rasmonter 2023

SCBK vill rikta ett stort varmt TACK till klubbens representanter och deras Contisar som idag har skrivit historia ♡ Det är första gången rasen visas upp i Sveriges största hund event med en egen rasmonter.
På Stockholm Hundmässa arrangeras en stor hundutställning, där vissa hundraser tävlar på lördagen och andra på söndagen. Hit kommer också hundar för att tävla i olika hundsporter eller visa vad de kan i fartfyllda uppvisningar, sen har vi det populära hundrastorget där besökarna kommer och hälsar på massor av hundraser och funktionärer ifrån rasklubbar. Hundrastorget är en stor favorit under mässan. Hit bjuds Svenska Kennelklubbens ras- och specialklubbar in för att marknadsföra sin hundras och klubbverksamhet till Stockholm Hundmässas besökare.

Stockholm Hundmässa är ett hundevenemang som varje år samlar domare och tävlande från hela världen tillsammans med tiotusentals hundintresserade, här finns det många möjligheter att komma hem med fina utmärkelser, historiska titlar och kvalificering till Crufts 2024

Nordic cert

Svenskt cert

Svensk Vinnare 2023

Svensk Juniorvinnare 2023

Svensk Veteranvinnare 2023

Kvalificering till Crufts 2024 

Vi hade 13 anmälda Continental Bulldoggs till utställningen.
Vinnaren är en junior tik, Stort Grattis till ägare,
Lindau Caroline & uppfödare: Jeanette Johansson Wandell.
Nordic Canine's  Lady "Myran"
BÄST I RAS
Nordic Cert
Svensk Juniorvinnare 2023
Svensk Vinnare 2023
Svenskt Cert
Kvalificering till Crufts 2024
(tyvärr kan ej Contint vara med och tävla pga att rasen är preliminärt godkänd)
Uppfödarklass gick första pris med Hp till:
Kennel Nordic Canine- Jeanette Johansson Wandell. 

Stockholm Hundmässa arrangeras årligen i december på Stockholmsmässan i Älvsjö. Det är ett evenemang för alla som gillar hundar. Det spelar ingen roll om du är hundägare själv eller inte – hit är alla lika välkomna!

Hoppas vi ses igen vid Rashundstorget montern- 
Svenska Continental Bulldog klubben år 2024

// Hälsningar Styrelsen!