Årets Continental Bulldog

Gäller från och med 1 Januari år 2024 tillsvidare.
För att läsa dokument, regler och poänräkning, Ladda ner PDF-FILEN nedan. 

INLEDNING
Continental bulldog är en ras som passar till många olika grenar inom hundvärldens sporter. Här hittar du hur poängen för era resultat räknas. Varje år har du som varit ute på banorna möjlighet att tävla om ”Årets Continental Bulldog” i följande grenar:
Agility
Bruks
Freestyle/HTM
Lydnad
Nose Work
Rallylydnad
Viltspår
PRISER OCH POÄNGRÄKNING
Vinner du och din continental bulldog din gren så får du ett fint diplom från klubben och en guldmedaljong för att hedra ert hårda arbete.
Svenska officiella resultat räknas. Resultaten måste vara oss tillhanda på mailen
aktivitet@continentalbulldog.se senast 31 december varje år och slutresultat redovisas på hemsidan och sociala medier under månaden som följer och hedersbetygelse under årsmötet under första kvartalet följande år. Topp 10 hundar i varje gren publiceras. Du ska som tävlande får en bekräftelse på mottaget resultat inom en vecka (7 dagar) efter inrapporteringen. Vid eventuella oklarheter i statuterna har styrelsen för Svenska Continental Bulldog Klubben (SCBK) tolkningsföreträde.
KRAV PÅ MEDLEMSKAP
I hundsportsgrenarna ska samtliga inrapporterade resultat ha tävlats av en och samma hund och förare. Den som tävlar hunden måste vara medlem i SCBK under varje tävlingstillfälle, men man kan tävla för sin vanliga klubb (t.ex. sin brukshundsklubb). 
Har du några frågor är du välkommen och kontakta 

aktivitet@continentalbulldog.se