Nyheter

ERBJUDANDE!!!

08.07.2024

Under en begränsad period kommer vi sälja länken till den inspelade föreläsningen med Sara Molin 4 juni om brakycefali, cystinuria och DVL2 (fokusområden som berörs i RAS för Continental Bulldog).

Hej medlemmar, följare och Conti-älskare!
Det närmar sig vår första rasspecial och vi ser väldigt mycket framemot det!
Planering pågår för fullt och har du inte anmält din/a contis/ar än, finns det fortfarande möjlighet till det – sista anmälningsdag är fredag 28 juni.
Information om anmälningsavgifter, hur du anmäler dig etc. finns via nedan länk: ...

Jag heter Nicole Grant och kommer vara SCBK:s fotograf lördag den 27/7 i Gränna. Önskar du porträtt av din fyrbenta bästis så kan ni boka mig för 30 eller 60 minuter beroende på vilket paket ni väljer.
Jag fotar självklart hundar av alla raser🥰Man kan se mer av mina fotograferingar via mitt instagramkonto 📷...

Styrelsen önskar alla en Glad Midsommar.Tack Johanna Wahlund för fotot på dina vackra flickor Elsa & Luna🌸

Det är en 2 dagars show, där våran Special klubb SMHK firar sitt 25års jubileum🌟

MEDLEMSENKÄT!

21.05.2024

MEDLEMSENKÄT
Under morgonen har det gått ut ett email med länk till en enkät till alla medlemmar per 30/4. Syftet med enkäten är att få in medlemmars synpunkter kring vilka aktiviteter man vill att SCBK arrangerar, vad man tycker om klubbens arbete m.m. Enkäten är anonym.
Är du medlem och inte fått enkäten, emaila medlem@continentalbulldog.se
Tack på...

Intresset för inkorsning har ökat och alltfler klubbar ansöker till SKKs avelskommitté om att få genomföra korsningsprojekt för att komma tillrätta med olika hälsoproblem och öka den genetiska variationen i rasen.
Under kvällens webbinarium berättar SKKs genetiskt sakkunniga Sofia Malm Persson hur ett korsningsprojekt kan läggas upp och vad som är...

Varmt välkommen till en föreläsning som kommer att ge dig nya insikter och inspiration på temat berikning. Under föreläsningen kommer vi att utforska olika aspekter av berikning, från grundläggande principer till praktisk tillämpning. Ni kommer få konkreta tips som är speciellt anpassade för just SMHKs hundraser.