Information till dig som medlem!

25.06.2024
Hej medlemmar, följare och Conti-älskare!
Det närmar sig vår första rasspecial och vi ser väldigt mycket framemot det!
Planering pågår för fullt och har du inte anmält din/a contis/ar än, finns det fortfarande möjlighet till det – sista anmälningsdag är fredag 28 juni.
Information om anmälningsavgifter, hur du anmäler dig etc. finns via nedan länk: https://www.continentalbulldog.se/rasspecial-ar-2024/
PM och klassindelning kommer skickas ut ca 7-10 dagar innan utställningen. Notera att PM, klassindelning och kritik inte är digitalt.
Då det är ett samarrangemang med SMHK och SSUK, så bjuder de in till middag med underhållning på kvällen lördag 27 juli på utställningsplatsen. Anmälan görs till sussi@smhk.nu senast måndag 15 juli och det kostar 125 kr/pers. Se nedan länk https://www.smhk.nu/wp-content/uploads/2024/06/Middag-Granna-27-juli.pdf
Under helgen kommer vi ha ett rastält på utställningsplatsen, du är varmt välkomna att besöka oss där. Där kommer det finnas möjlighet att ställa frågor kring rasen och klubben, träffa contisar, köpa domarkompendium, delta i vår tävling och boka fotografering med din/a hund/ar.
Vi hoppas att se dig där!
Med vänliga hälsningar,Styrelsen