Inbjudan till Avelslicensering

Den 13 juni hålls den första svenska avelslicensieringen för Continental Bulldogs

I enlighet med och tillsammans med den Schweiziska rasklubben kommer vi i SCBK att genomföra Svenska avelslicensiering* likt den schweiziska som består av ett mentaltestet och en exteriörutvärdering. Detta licensieringssystem är ett av de fundamentala verktygen för att behålla Contins hälsa, utseende och mentalitet.

*Endast valpar födda i Sverige med föräldradjur som innehar både FCI-stamtavla, eller uppfödda under SCBK & Avelslicens kommer att stambokföras under SCBK.

Fru Ginette har arbetat som domare för Boxer i över 50 år, är utbildad figurant och beskrivare inom mentaltester och rasexpert för Continental Bulldog. Fru Ginette är den som kommer att genomföra avelslicensieringen och kvalitetssäkra denna i enlighet med CBCS.

Kunskapsseminariet öppet för alla

Alla som är intresserade utav rasen är varmt välkomna att anmäla sig till kunskapsseminariet som börjar ca kl 14.00. Fru Ginette kommer då att berätta om rasen, dess historia, nutid och framtid. Vi kommer även gå igenom några individer utav rasen som finns på plats och diskutera deras styrkor, svagheter och vad vi som ras har att se fram emot.

Har du en Conti utan FCI stamtavla är du varmt välkommen att vara med under hela dagen samt visa upp din hund senare under seminariet. Då vi kommer att titta på Contis utav alla åldrar tillsammans med Fru Ginette i ett kunskaps forum

På plats kommer det att finnas mackor, fika och dricka att köpa. Alla intäkter går till att bekosta Fru Ginettes vistelse och eventuellt överskott går till klubbkassan.
  Jag vill ta med min contiJag kommer utan hund

  Hundens uppgifter

  TikHane

  Meddelande

  Vem kan anmäla till Avelslicenseringen?

  Har du en Conti med FCI stamtavla som är 14 månader fyllda den 30 maj, är bosatt i Sverige & medlem i Svenska Continental Bulldog Klubben är du varmt välkommen att avelslicensiera din hund.

  Datum: 30 maj
  Tid: 09.00-15.00
  Plats: Södertäljes Lokala Kennelklubb
  Kostnad: 1300 kr / hund

  Stamtavla och Röntgenresultat från FCI klubb

  Innan avelslicenseringen ska officiell dokumentation från FCI klubbs röntgenavläsning av HD/ED skickas in till SCBK. Detta gör enklast i formuläret ovan tillsammans med en kopia av din hunds stamtavla och DNA resultat för Cystinurie.

   Ägarens uppgifter
   Hundens uppgifter

   TikHane
   Ja, hunden kommer att ha uppnått minst 14 månaders ålder vid licensieringstillfället

   Regestreringsbevis/stamtavla (obligatorisk)
   Välj fil/bild:

   Kopia av röntgenavläsning HD & ED (måste vara inskickat innan licensieringen)
   Välj fil/bild:

   Kopia av DNA-test – Cystinurie (måste vara inskickat innan licensieringen)
   Välj fil/bild:

   Jag har tagit del av informationen och förstår att min anmälan är bindande
   Betalningsinstruktioner kommer via e-post efter anmälan är gjord och den är först registrerad när betalningen är mottagen.

   Meddelande

   Conti utan FCI stamtavla

   Har du en Conti utan FCI stamtavla är du varmt välkommen att vara med under hela dagen samt visa upp din hund senare under seminariet. Då vi kommer att titta på Contis utav alla åldrar tillsammans med Fru Ginette i ett kunskaps forum. Detta seminarie är helt kostnadsfritt för alla, även icke SCBK medlemmar.
    Jag vill ta med min contiJag kommer utan hund

    Hundens uppgifter

    TikHane

    Meddelande

    Frågor och Funderingar

    Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta följande:
    Ordförande: Jonas Wandell på 073-3887313 – ordforande@continentalbulldog.se
    Sekreterare och sittande i avelskommittén: Jeanette Johansson Wandell på 070-7617888 – sekreterare@continentalbulldog.se

    TOP